SmartMenu Plus - KFC

KFC SmartMenu Plus Drobeta Turnu Severin


Review: SmartMenu Plus by KFC

Probabil printre cele mai avantajoase oferte pe care le poți găsi se află și SmartMenu (Simpu sau Plus) by KFC. Noi am ales varianta plus, însă poți alege și cea simplă care costă doar 11 lei. Varianta Plus conține 5 aripioare picante, 2 cripsy strips, o porție medie de cartofi prăjiți, un suc (Cola, Fanta, Sprite - 0.4 L) și un sos la alegere. Noi am testat sosul "Super Imperial". Un sos foarte bun, un pic picant, dar foarte dulce. Extrem de dulce. Mierea și ardeiul sunt principalele arome, având o culoare aurie transparentă. Merge perfect în combinație cu meniul SmartMenu, însă mult prea dulce pentru gusturile noastre.

Gustul aripioarelor a făcut înconjurul lumii. Sunt de foarte bună calitate, sunt crocante în exterior, fragede și suculente în exterior. Întotdeauna le vrei primi așa, iar asta nu poate decât să aducă un mare plus pentru KFC. Recent s-a lansat și o campanie de dezinsformare, motivul principal fiind calitatea produselor KFC. Nu cred că aveți de ce să vă faceți griji. Aripioarele sunt un pic prea picante pentru gustul meu. Uneori le-am nimerit acceptabile, alteori foarte picante, dar la fel de gustoase și fragede. Prețul în raport cu cantitatea de mâncare este mai mult decât excelent. Mai ales dacă alegeți meniul simplu, care costă doar 11 lei. Gândiți-vă că primiți o cantitate rezonabilă de mâncare, un sos și un suc. Cum poți să combați așa ceva? 11 lei meniul simplu și 15 lei meniul plus. Diferența dintre ele este că pentru 4 lei în plus mai primești 2 aripioare picante și o porție mai mărișoară de cartofi.

Merită? Cu siguranță că da. La un asemenea preț, nu prea poți reproșa prea multe. Calitatea produselor este mereu bună, sosurile KFC sunt foarte bune (cel puțin cel cu usturoi și chiar și Super Imperial dacă preferați ca sosul să fie dulce), un suc la 0.4 L și o porție pentru cartofi prăjiți. Felicitări KFC! :) Ne-ați adus un zâmbet pe buze cu această ofertă și cu siguranță pune probleme mari restaurantelor din Severin (mai ales restaurantelor din Mall). Meniul SmartMenu se află într-o bătălie continuă cu meniul Souvlaki by Spartan. Diferență mică de preț între ele, iar calitatea mâncării este la fel de mare pentru ambele produse. Dacă chiar dorești un suc și să mănânci produse din pui, atunci alegi KFC SmartMenu all day - everyday, dar dacă dorești o combinație mai mare de sosuri și salate, atunci alegi Souvlaki. Diferența este de 2-3 lei dintre SmartMenu și Souvlaki. Cu siguranță dacă la prețul de 17 lei, Spartan îți va oferi și un suc la meniul Souvlaki, atunci KFC va avea o mică-mare problemă. :D

Calculator nutrițional: inexistent. KFC, dezvoltatorii site-ului dorm în post? O.o

NOTA: 7.7/10. Picant pentru gustul meu, dar gustoase. Sosul a fost extem de dulce, însă în combinație cu carnea de pui picantă, totul se întoarce la 360 de grade. Merită. Totuși, nu ne crede pe cuvânt. Încearcă și tu meniul SmartMenu by KFC și lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos. Așteptăm și părerea ta.

KFC SmartMenu Plus Drobeta Turnu Severin

KFC SmartMenu Plus Drobeta Turnu Severin

KFC SmartMenu Plus Drobeta Turnu Severin

KFC SmartMenu Plus Drobeta Turnu Severin

KFC SmartMenu Plus Drobeta Turnu Severin

KFC SmartMenu Plus Drobeta Turnu Severin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu