Cheesamisu - KFC



Am primit zeci de mesaje de la voi în legătură cu deserturile KFC, mai ales desertul Cheesamisu. Costă 6 lei și conține: cremă de brânză cu biscuiți pisați la bază și topping de afine.
Desigur, diferența dintre poza "sugestivă" din meniu și realitate este cam mare. Crema Cheesamisu este o combinație de două arome: aroma specifică cremei Tiramisu și crema de brânză.
Crema de brânză este aroma principală, iar pe parcurs vei simți și un hint de aromă specific prăjiturii Tiramisu. Toppingul adaugă un plus de aromă, alături de biscuiții pisați de la bază. Nu prea a fost pe gustul nostru și nici nu l-am mâncat pe tot, deși la început mai râdeam de gramaj.
Probabil dacă îți place crema de brânză și aroma cremei Tiramisu, poate desertul Cheesamisu ar fi bun pentru tine, însă pe noi nu ne-a prea nimerit. Pur și simplu nu a fost pe gustul nostru. Din poze arată bine, dar în realitate...meh.
Nota: 5/10. Pe noi nu ne-a fermecat cu mai nimic. Nici nu l-am mâncat pe tot. Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu Cheesamisu by KFC și spune-ne și nouă părerea ta în secțiunea de mai jos.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu