Booster - KFC

 Booster - KFC drobeta


Food Review: Booster by KFC

În cazul în care nu avem bani pentru sandwich-urile flagship de la KFC, care și așa sunt foarte scumpe, putem alege sandwich-uri mai ... mici. Cum este de regulă sandwich-ul Booster de la KFC. Conține: o pulpa de pui, castraveti murati, maioneza, ketchup și costă 3,5 lei.

Când am primit mini-sandwich-urile de la KFC ne-am amintit de Mc Donald's. Numai că la Mc Donald's sandwich-urile sunt cu mult mai mici, gen Sausage McMuffin. În Statele Unite ale Americii, restaurantele de tip FastFood încearcă din greu să realizeze un preparat care să arate la fel ca și cel din poza de prezentare. Am zis încearcă, nu că și reușesc. Da, se simte pulpa de pui, același gust specific KFC. În rest, mai nimic. Este ca și cum ai cumpăra o pulpă de pui de la KFC, o pui într-o chiflă și cam atât. Nu vrem să părem hateri, dar la Shaorma House2, un sandwich la 3 lei conține mai multe.

Nota: 5/10. Meh. Nu-l recomandăm. Până acum, sandwich-urile KFC nu au fost deloc avantajoase ca și preț. Mai ales cele care vin la meniu cu suc sau cartofi prăjiți. Dacă alegi meniu (oricare sandwich), plătești undeva la 15 lei pentru un sandwich, un suc și o porție de cartofi prăjiți. Totuși, asta este părerea noastră. Încearcă și tu sandwich-ul...mini-sandwich-ul Booster de la KFC și spune-ne părerea ta în secțiunea de mai jos. Tu ce părere ai?


 Booster - KFC drobeta

 Booster - KFC drobeta

 Booster - KFC drobeta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu