Burger - Safteaua & Sons

Burger Safteaua & Sons Drobeta

Food Review: Burger by Safteaua & Sons
Burgerul by Safteaua & Sons conține chifteaua burger, roșii, castraveți, salata iceberg, varză, ketchup, maioneză și costă 11 lei.
Chifla este una foarte dulce, seamănă foarte mult cu pâinea "hawaiian bread", un pic de susan deasupra, un burger gros, totul începuse să fie bine. Până când am gustat. Safteaua & Sons, chifteaua de burger a avut un gust extrem de ciudat. Foarte respingător și gustul, și culoarea și textura.
Chifla a fost foarte sfărămicioasă, la fel și chifteaua de burger. Ca și cum ar fi fost pâine în compoziția cărnii. Un preț foarte mare pentru calitatea oferită. Safteaua & Sons, a suflat KFC-ul peste voi? 11 lei pentru un burger? Nu ne-ar deranja acest preț dacă chiar este burger de calitate, dar în cazul vostru....nu prea. Sunteți la bază o carmangerie și ne așteptam la mult mai mult de la voi. Nu știu ce fel de carne folosiți voi pentru chifteaua de burger, dar clar undeva s-a greșit.
NOTA: 1/10. Gust respingător, o combinație foarte ciudată, iar chifla dulce nu a făcut nimic altceva decât să înrăutățească situația. Este singurul burger pe care l-am aruncat până acum. emoticon smile
Totuși, nu ne crede pe cuvânt. Încearcă și tu burgerul by Safteaua & Sons și spune-ne și nouă părerea ta în secțiunea de mai jos.

Burger Safteaua & Sons Drobeta

Burger Safteaua & Sons Drobeta

Burger Safteaua & Sons Drobeta


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu