Pljeskavica / Plescavita - TOMIS

Pljeskavica / Plescavita - TOMIS Drobeta Turnu Severin


Review: Pljeskavica by TOMIS

Mulți ne-ați întrebat dacă există vreo diferență dintre Pljeskavica de la TEUTA și cea de la TOMIS. Așa că azi am vizitat FastFood-ul. Au același preț, însă două produse total diferite. Pljeskavica by TOMIS costă 6 lei și conține: varză, castraveți, ketchup, maioneză, cartofi prăjiți și pljeskavica, desigur.

Pljeskavica nu a fost făcută pe loc la grătar. A fost preparată cu câteva zeci de minute bune înainte și pusă într-un recipient. Nici cartofii prăjiți nu au fost făcuți pe loc. Nu știu la ce furnizor apelați voi pentru pljeskavica, însă categoric trebuie schimbat. Știți senzația aceea când prepari cartofi prăjiți și nu apuci să-i mănânci pe toți, iar a doua zi când ai poftă, gustul este...meh. Aceeași senzație am avut-o și eu cu Pljeskavica by TOMIS. Pe lângă asta, în "sandwich" am avut decât un cartof prăjit, 2 castraveți și un pic de salată aruncată. UN CARTOF PRĂJIT. :))

Fast Food Tomis, clar nu știu ce căutați prin lanțul de Fast Food-uri din Severin. Cred că nu mai are rost să menționăm care pljeskavica este mai bună. Noi alegem TEUTA oricând.

NOTA: 1/10. Servicii proaste, calitate slabă, iar prețul clar nu-l merită. 2 lei poate, dar nu 6. Totuși, asta este doar părerea noastră. Dacă ai încercat pljeskavica by Fast Food Tomis, lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos. Așteptăm părerea voastră! :D

Pljeskavica / Plescavita - TOMIS Drobeta Turnu Severin

Pljeskavica / Plescavita - TOMIS Drobeta Turnu Severin

Pljeskavica / Plescavita - TOMIS Drobeta Turnu Severin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu