Spaghete Carbonara - Queen's Cafe & Lounge

Spaghete Paste Carbonara Queens Cafe Drobeta

Food Review: Spaghete Carbonara - Queen's Cafe & Lounge
Astăzi am vizitat Queen's Cafe & Lounge, iar Ionuț Cristian Hirau a vrut să încercăm pastele carbonara. Și da, ne-au plăcut. Chiar foarte mult. Există un întreg mister în jurul pastelor carbonara. Oriunde te-ai duce, carbonara este mereu diferită. Fie că se folosește smântână, fie că nu, fie sunt mai uscate, fie sunt zemoase, fie cu bacon, fie cu alte variații de bacon sau chiar guanciale. La baza lor nu stă smântâna Gran Cucina, cel puțin în rețeta originală, însă înțelegem acest lucru, deoarece în Severin foarte multe restaurante folosesc. Toate-s în funcție de gustul tău.
Ceea ce este impresionant este timpul de servire. Am comandat o porție de spaghete carbonara, o clătită și o porție de cartofi prăjiți cu mozzarela, iar toate au fost gata în 16 minute. Foarte rapid. Un bacon moale-crocant, două-trei ouă, împreună cu paste de bună calitate și un pic de parmezan. Delicios. Antonio Carluccio în cartea s-a "PASTA" a menționat misterul din spatele pastelor carbonara. Dacă carnea respectivă conține grăsime multă, atunci pastele carbonara se pot face și fără smântână. Secretul stă și în apa în care au fost făcute pastele.
Nouă ne-a plăcut, iar raportându-ne la restul restaurantelor din Severin (specific pastelor carbonara), o să fiți surprinși când o să gustați din pastele Carbonara by Queen's Cafe. emoticon wink Noi îi acordăm nota 9.5 din acest punct de vedere. Am mâncat multe paste carbonara în Severin, iar aici au avut un "kick" mai special. Servirea foarte bună, promți, calitate, preț. Punct. Totuși, nu ne crede pe cuvânt, încearcă și tu pastele Carbonara by Queen's Cafe & Lounge și spune-ne și nouă părerea ta în secțiunea de mai jos.

Spaghete Paste Carbonara Queens Cafe Drobeta

Spaghete Paste Carbonara Queens Cafe Drobeta

Spaghete Paste Carbonara Queens Cafe Drobeta

Spaghete Paste Carbonara Queens Cafe Drobeta





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu