Hamburger - Purple Bar


Hamburger Purple Bar Drobeta


Food Review: Hamburger - Purple Bar
Astăzi am testat hamburgerul de la Purple Bar. Costă 10 lei și conține: chiflă, sos sandwich, hamburger vită porc, salată verde, roșie, lapte, ou, susan și ceapă (conține gluten). Gramajul este de 250 g. Noi am ales meniu Hamburger, iar pentru 3 lei în plus primești și o porție de cartofi prăjiți + sos. Noi am ales tzatziki, însă poți alege și sos de usturoi (care-i foarte bun).
Vom începe cu chifla. O chiflă crocantă în exterior, moale la interior. Fix cum ne place. Semințele de susan...meh, putem trăi și fără ele. Cartofi prăjiți de calitate și condimentați. Condimente asemănătoare cu Pizza Craft, doar că cei de la Purple Bar chiar pun condimente. O aromă foarte intensă. Chifteaua a fost foarte bună. Făcută perfect și condimentată. Am încercat să aflăm ce fel de ingrediente folosesc pentru chiftea, însă fără succes. Ne-a plăcut faptul că au pus brânză cheddar de bună calitate, nu doar o felie de cașcaval procesat cum fac majoritatea. Pe lângă chifla cu exterior crocant, salata verde adaugă și ea un plus de "cruncky", iar ceapa și roșiile au fost fresh. Sosul tzatziki a fost foarte bun, iar în combinație cu o porție bună de cartofi prăjiți și condimentați...pff!!!! Sosul tzatziki nu este pe bază de iaurt, ci pe smântână. emoticon wink 

Good touch. Încă așteptăm chiflele specifice unui Hamburger american. Probabil în curând vom întâlni chifle americane. Safteaua & Sons a început într-un fel sau altul cu chifla "hawaiian bread".
Combinația a fost perfectă, iar cartofii prăjiți au fost făcuți așa cum trebuie, fără să fie uleioși sau uscați. Restaurant Vapor, ai notat, da?
Nota: 9.5/10. Chifla americana și totul era perfect. Nouă ne-a plăcut. Foarte bine făcut, încă nu știm ce fel de condimente de cartofi folosesc, însă noi credem că Fuchs sau Cosmin. Totuși, nu ne crede pe cuvânt. Încearcă și tu Hamburgerul by Purple Bar și spune-ne și nouă părerea ta.

Hamburger Purple Bar Drobeta

Hamburger Purple Bar Drobeta

Hamburger Purple Bar Drobeta

Hamburger Purple Bar Drobeta

Hamburger Purple Bar Drobeta

Hamburger Purple Bar Drobeta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu