Food Review: Piept de pui Ozzy, Clătite cu Finetti, Specialitatea Bucătarului și Crap pe grătar cu cartofi prăjiți by Restaurant Vapor.
Am primit foarte multe mesaje de la voi în legătură cu restaurantul Vapor, iar astăzi am avut ocazia de a-l vizita. Locația este superbă, efect rustic, diverse elemente vechi și o atmosferă foarte frumoasă, însă mâncarea pe care am primit-o într-un timp foarte scurt, ~20 minute, a fost penibilă din toate punctele de vedere. Patetic.
Pieptul de pui Ozzy a fost foarte uscat, șunca și cașcavalul topit la microunde. Pieptul de pui Ozzy conține o bucată de șuncă afumată, cașcaval, piept de pui grill și cartofi prăjiți, iar porția costă 20 lei. Cartofii prăjiți au fost foarte uleioși și uscați, iar la colțuri erau exagerat de crocanți. Probabil cei mai proști cartofi prăjiți pe care i-am mâncat noi vreodată.
Crap pe grătar cu cartofi prăjiți. Aceeași poveste cu cartofii prăjiți. Oribil. Crapul a fost foarte amar. Porția a costat 24 lei și clar nu-și merită prețul.
Clătitele au fost oribile. O textură de gumă (cel mai probabil reîncălzite la microunde) cu un iaurt acru' care n-avea ce să caute într-o combinație cu Finetti (și ăla de proastă calitate).
Singurul preparat ok a fost "Specialitatea Bucătarului". O porție decentă de șalău pane. Un fel de pește shanghai fără semințe de susan. Foarte gustos. Desigur, porția de cartofi a fost aceeași. Măcar unul dintre noi să fi primit cartofi decenți. Toți am primit aceiași cartofi uleioși, de proastă calitate și uscați.
NOTA Piept de pui Ozzy: 2/10
NOTA: Cartofi Prăjiți: 1/10
NOTA: Clătite cu Finetti: 1/10
NOTA: Specialitatea Bucătarului: 6.5/10.
NOTA: Cartofi Prăjiți: 1/10
NOTA: Clătite cu Finetti: 1/10
NOTA: Specialitatea Bucătarului: 6.5/10.
Păcat de locația. Mâncarea a fost foarte proastă. Nu recomandăm. Punct.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu