Salata Ceaser & Foccacia - Queen's Caffe

Salata Ceaser Foccacia Queen's Drobeta

Food Review: Salata Ceaser & Foccacia by Queen's Bar & Lounge
Salata Ceaser & Foccacia vine în două variante. Cu dressing de anșoa sau cu dressing de maioneză. Conține salată iceberg, 3 bucățele de foccacia, piept de pui, dressing și parmezan. Gramajul este de 500 grame și costă 18 lei.
Nu suntem fani al peștelui anșoa, însă am avut parte de dressing din plin. Pieptul de pui a fost perfect făcut. Imaginați-vă o combinație de salată crocantă (foarte crocantă), proaspătă, cu piept de pui la grill și cu parmezan. Sună bine, așa-i? Dressingul este foarte puternic, iar la un moment acoperă orice alt gust. Raportul calitate-preț este ok, având în vedere că am avut foarte multe bucățele de piept de pui, parmezan din plin și o porție sănătoasă de salată iceberg. Foccacia a fost un pic cam tare.
Cu siguranță ne vom întoarce pentru Salata Ceaser & Foccacia și vom încerca dressingul de maioneză. Suntem curioși cel fel de maioneză este. emoticon wink
Nota: 8/10. Dacă-ți place anșoa, clar merită să încerci salata. Nouă ne-a plăcut având în vedere că n-am putut să mâncăm toată porția. Este foarte sățioasă. Da, o recomandăm.

Salata Ceaser Foccacia Queen's Drobeta


Salata Ceaser Foccacia Queen's Drobeta

Salata Ceaser Foccacia Queen's Drobeta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu