Karageorgeva - TOMIS




La cererea lui Căpăţînă Mihai Radu, astăzi am revizitat Fast Food Tomis pentru un nou test. De data aceasta am testat Karageorgeva (Plăcerea Femeii). Un preparat sârbesc foarte cunoscut care conține: piept de pui, cașcaval, condimente și pesmet. Costă 10 lei varianta mini și conține un rulou karageorgeva, o mână de cartofi prăjiți, un sos picant cu brânză și o chiflă.
Veșnica problemă cu cartofii prăjiți de la TOMIS. Am fost la ei chiar de dimineață, iar cartofii tot reci, uleioși și uscați au fost. Sosul...meh. Nici nu a ridicat, dar nici nu a coborât preparatul. Ruloul Karageorgeva este asemănător cu Gordon Bleu, însă este făcut în stil sârbesc. Pieptul de pui a fost foarte bun, a fost suculent, pătruns și bine făcut, iar în interior au pus foarte mult cașcaval (calitate decentă).
Dacă îți place pieptul de pui și cașcavalul, chiar nu vrei să pierzi șansa de a testa acest preparat. Mai ales că nouă ne place enorm Gordon Bleu. Da, ruloul karagiorgeva a fost bun, dar cartofii prăjiți și sosul...nu. Tomis, cam la ce oră trebuie să venim la voi ca să primim și noi cartofi prăjiți proaspeți? emoticon smile E a doua oară când venim și întâlnim aceeiași cartofi oribili. Totuși, ruloul a fost ok și chiar este subiectul principal în acest preparat. Raportul calitate-preț..ok. Poți alege varianta full, unde pentru 19 lei primești două rulouri, o porție de cartofi, un sos și o chiflă. Cu siguranță dacă cartofii prăjiți ar fi fost proaspeți, nota era mult mai mare.
NOTA: 7/10. Mai mult nu putem da. Ruloul este foarte bun, un gramaj decent, cașcavalul chiar adaugă un plus de aromă, mai ales în combinație cu pieptul de pui, însă cartofii prăjiți au fost oribili, iar sosul nu a prea ajutat.
Totuși, asta a fost părerea noastră. Încearcă și tu Karageorgeva by TOMIS și spune-ne și nouă părerea ta.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu