Carnati Sarbesti - TEUTA



Am revenit la TEUTA, iar de data aceasta am testat cârnații sârbești. Costă 7 lei / 120 grame și vin într-o chiflă alături de aceleași ingrediente precum pleșcăvița.
3 cârnăciori de dimensiuni decente într-o chiflă pe grill, alături de varză roșie, varză albă, roșii, castraveți, ceapă, ketchup, maioneză, sos de brânză, sos de castraveți și usturoi. Cârnăciorii sunt un pic picanți, iar asta putem vedea datorită culorii pe care o au. Rețeta este sârbească cu mici adaptări.
Combinația a fost bună și a fost un pic ciudat să mănânci un sandwich cu cârnați, dar experiența a fost una ok. Ingredientele au fost fresh, combinație de dulce și picant alături de legume proaspete. Noi credem că 4 cârnăciori per sandwich ar fi fost mai indicat, dar a fost ok. Chifla a fost crocantă în exterior și moale în interior, cârnații au fost perfecți și se simte faptul că sunt făcuți pe grătar, legumele fresh, sosurile de bună calitate....da. Merită.
Nota: 7/10. O idee interesantă, un gust bun și un preț ok. Mai avantajoasa este pleșcăvița, dar dacă dorești să încerci cârnații sârbești chiar îi recomandăm. Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu cârnații sârbești by TEUTA și spune-ne și nouă părerea ta.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu