Ceafă de porc straifuri și Creveți în sos - Wiener Haus




Food Review: Ceafă de porc straifuri și Creveți în sos - Wiener Haus
Astăzi am revizitat restaurantul Wiener Haus și am testat două preparate foarte atrăgătoare, mai ales din meniu. Ceafă de porc straifuri cu cartofi aurii și sos de usturoi și creveți în sos.
Vom începe cu ceafa de porc. Bine făcută, suculentă și foarte aromată. Ceafă fragedă, alături de o porție de cartofi aurii crocanți și un sos de usturoi foarte delicat. Nu este un sos de usturoi puternic, ci doar o tentă foarte plăcută. Porția costă 28 lei, iar raportul calitate-preț este unul foarte bun. Chiar merită.
Creveți în sos. La prima vedere, o porție foarte mică, dar cu o aromă foarte interesantă. Usturoiul este aroma principală, deoarece și creveții și sosul conțin usturoi, iar faptul că acei creveți au fost stinși cu vin alb...gustul a fost pe măsură. Creveți au fost ok, însă fac totuși parte din categoria S, mă așteptam la creveți un pic mai mărișori pentru un asemenea preț. 
emoticon wink
Nota Ceafă de porc straifuri: 8.5/10. Merită. Da, le recomandăm. 
Nota Creveți în sos: 7/10. Prețul este un pic dezechilibrat, însă totul a fost extrem de gustos. Ne-am fi așteptat la creveți dintr-o categorie mai mare.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu