Pizza Dolce Vita - Dolce Vita


Food Review: Pizza Dolce Vita - Dolce Vita
Am revizitat la cererea voastră restaurantul care a ocupat locul III în prima ediție a concursului "Restaurantul Lunii". Am testat pizza casei (Pizza Dolce Vita) care conține: sos de roșii, mozzarela, șuncă, salam, măsline, ardei gras și costă 18.90 lei, gramajul fiind de 550 grame.
După cum bine știți, restaurantul Dolce Vita are pizza la vatră, iar aroma este unică. Chiar este. Se simte foarte mult șunca, salamul dulce și mozzarela. Blat pufos, crustă foarte crocantă și aromată specific preparatelor la vatră, iar timpul de servire a fost foarte scurt, și nu, nu au pizza congelată. A durat 9 minute până să primim pizza.
Problema apare atunci când încerci să iei toată felia în mână, deoarece ingredientele cad de pe pizza. Raport calitate-preț, ok. 550 grame de pizza la 19 lei, nu sună deloc rău. Mai ales că este la vatră.
Nota: 8/10. Da, o recomandăm. Mai are nevoie de puține îmbunătățiri, însă este pe drumul cel bun. Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu pizza casei (Pizza Dolce Vita) by restaurant Dolce Vita și spune-ne și nouă părerea ta. 





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu