Dejun Cleo - Cleo Caffe Dolce & Panini



Am ajuns să vizităm și Cleo Caffe Dolce & Panini, iar primul lucru care ne-a atras a fost meniul breakfast. Meniul "Dejun Cleo" conține o felie de pâine multicereale,o felie de șuncă, două feli mari de roșii, mozzarela, un ou prăjit și o salată mixta. Pe lângă acest breakfast, primești o cafea și o apă plată. Prețul meniului este de 16 lei, iar gramajul este de 400 grame.
Meniul este foarte interesant și este calculat în avantajul clientului. O cafea costă 5-6 lei, o apă plată 5-6 lei, iar meniul breakfast va costa doar 6 lei.
Prima oară am testat mozzarela, deoarece vrem să știm dacă este de calitate sau vegetală. Nu este vegetală, ci este o mozzarela de calitate și credem că face parte din gama produselor scumpe. Oul proaspăt, șunca de bună calitate, alături de o salată foarte interesantă cu parmezan și roșii cherry. Cam ce îți poți dori mai mult de la un breakfast? Tacâmurile vin în etichete personalizate precum în Kripton Pub & Grill. Și are sens, deoarece Cleo Caffe Docle & Panini este administrat de Kripton Pub & Grill. Cafeaua vine din gama Segafredo, o cafea foarte bună tipic italienească.
Să recapitulăm. Un breakfast decent, o salată foarte bună cu parmezan și roșii cherry, o cafea Sagafredo și o apă plată. Toate la 16 lei. Dacă dorești să iei micul dejun, s-ar putea ca meniul "Dejun Cleo" să fie pe placul tău. Un meniu foarte echilibrat. Bravo, Cleo! 
emoticon grin
Timp de preparare: 8 minute
Nota: 9/10. Nouă ne-a plăcut. Simplu, gustos, echilibrat. Ne vom întoarce! Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu meniul breakfast Dejun Cleo și spune-ne și nouă părerea ta.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu