Twister Fillet Bites - KFC



Twisterul Fillet Bites costă 12 lei și conține: 4 fillet bites, roșii, salată iceberg, maioneză și tortilla.
Cele 4 bucățele de fillet bites au fost ok, chiar dacă nu ne dăm în vânt după ele. Sunt ok, atâta timp cât nu le iei la meniu, deoarece raportul calitate-cantitate-preț devine cam dezechilibrat. Salata iceberg este întotdeauna binevenită, mai ales alături de acel sos de maioneză specific sandwich-urilor KFC. Roșii proaspete și numeroase, iar tortilla...decentă.
Poți opta și pentru meniu Twister Classic (2 crispy strips) sau Fillet Bites (4 fillet bites), la care se adaugă o porție medie de cartofi prăjiți și un suc la 0.4 L. Desigur, pentru 2.5 lei poți mări porția de cartofi prăjiți și deja ajungem la peste 20 lei ceea ce nu prea merită momentan. Totuși, dacă-l iei fără meniu costă 12 lei, iar calitatea este ok. Nu vom mai lua versiunea Fillet Bites, clar vom alege Crispy Strips.
NOTA: 7/10. Este ok. Îl recomandăm. Merită să-l încercați, mai ales dacă doriți să gustați și o altă variantă de "shaorma". emoticon grin Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu Twister Fillet Bites și spune-ne și nouă părerea ta.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu