Cartofi prajiti cu crema de branza - Spartan

cartofi prajiti cu crema de branza spartan drobeta


Food Review: Cartofi cu sos de cașcaval și cremă de brânză by Spartan

O porție de cartofi cu cașcaval și cremă de brânză costă 8 lei și conține o mână de cartofi prăjiți, foarte puțin sos de cașcaval și două linguri mari de cremă de brânză. Deasupra cartofilor găsim câteva bucățele de roșie și ceapă tocată mărunt.

Porția a fost tare dezechilibrată. Foarte multă cremă de brânză pe care nu ai cum să o mănânci cu 10 cartofi prăjiți. Foarte puțin sos de cașcaval. Acel sos de cașcaval este asemănător cu cel de nachos. Cei care sunteți familiarizați cu sosul de nachos cu siguranță știți despre ce vorbesc. Cartofi sunt "dipping fries", adică tăiați special (și se recomandă pentru sosuri) pentru o combinație de sosuri. Porția a fost foarte mică. În timp ce mâncam cartofii prăjiți de la Spartan îmi treceau prin gând cartofii cu mozzarela de la Pizza Craft.

Pentru porția de la Spartan care conține multă cremă de brânză, puțini cartofi și puțin sos de cașcaval, acordăm nota 5/10.

NOTA: 5/10. O recomandăm? Nu. Au fost gustoși? Da. Merită 8 lei? Clar nu. Dacă aș mai da din nou 8 lei pe porția de cartofi de la Spartan, înseamnă că ar trebui să dau 24 lei pentru cartofi cu mozzarela de la Pizza Craft.

cartofi prajiti cu crema de branza spartan drobeta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu