Quatro Formaggi - Marco Polo

Quatro Formaggi Marco Polo Drobeta Turnu Severin


Food Review: Quatro Formaggi by Marco Polo

Pizza Quatro Formaggi by Marco Polo costă 16 lei a mică (430 g), iar 19,90 lei a mare (570 g). Pizza conține un blat normal, asemănător cu cel de la Pizza Craft, brânză de capră, emmentaler, gorgonzola şi parmezan.

În primul rând, mozzarela acoperă totul. Este ca și cum ai mânca un blat de pizza plin cu mozzarela. În al doilea rând, foarte puțină gorgonzola. Pe pizza noastră abia am găsit brânză gorgonzola rasă. Nu merită cam deloc 16 lei. Gustul...nu prea ne-a atras. Așa cum am spus, este ca și cum ai avea un blat de pizza plin cu mozzarela. Brânza de capră a ieșit cât de cât în evidență, însă nu a fost îndeajuns. Nici nu prea avem ce comenta pentru că a fost un produs mult prea simplist și care nu a avut nimic spectaculos. În afară de preț. :))

Nota: 4/10. Nu recomandăm. Cel puțin nu la acest preț și nu în modul în care am primit-o noi. Totuși, nu ne crede pe cuvânt. Încearcă și tu pizza Quatro Formagii by Marco Polo și lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos. Voi ce părere aveți?



Quatro Formaggi Marco Polo Drobeta Turnu Severin

Quatro Formaggi Marco Polo Drobeta Turnu Severin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu