Gyros Pui - Spartan

Gyros Pui by Spartan Drobeta Turnu Severin


Review: Gyros Pui by Spartan

Spartan cu siguranță este o problemă pentru restul restaurantelor de tip FastFood din Drobeta Turnu Severin. Motivul principal? Gyors și Souvlaki Spartan, însă astăzi ne vom axa atenția doar pe Gyros. Este un produs asemănător cu binecunoscuta sharoma , însă în loc de tortilla sau lipii, avem celebra "pyta" grecească. Noi am ales varianta cu pui, dar poți alege și vițel & porc. Gyros Pyta de pui conține varză, roșii, ceapă, castraveți murați, cartofi prăjiți, carne de pui, salata verde, sos de usturoi, sos de măsline și sos dulce acrișor (pe bază de castraveți murați).

"Pyta" este foarte pufoasă, iar carnea de pui a fost perfect făcută. Fragedă în interior, dar crispy în exterior. Cartofii prăjiți de bună calitate cu siguranță te vor atrage, mai ales datorită sosurilor excepționale marca Spartan. Legumele fresh adaugă un plus de aromă, iar faptul că "pyta" pentru Gyros tocmai ce fusese scoasă din cuptor, gustul a fost unul excepțional. Legumele fresh, sosurile de bună calitate, cartofii și carnea de pui fragedă, toate într-o "pyta" grecească. Ce poate să meargă rău? Față de multe shaorme din Dr. Tr. Severin, Gyros-ul de la Spartan este cu mult peste, atât ca și calitate, dar și ca preț.

Prețul unui Gyros este de 11 lei, iar în mod normal la acest preț găsești o shaorma mică/medie. Diferența este de la cer la pământ. Cu siguranță FastFood-urile din oraș trebuie să vină cu ceva mult mai convingător pentru a combate Gyros-ul de la Spartan. De multe ori ești limitat la sosuri, iar dacă dorești sosuri trebuie să plătești, pe când la Spartan nu este așa. Așa că Shaorma House1, Shaorma House 2 și Shaorma Crissu, cu siguranță aveți ce învăța de la Spartan. ;) Ca să fim un pic hateri, noi am plătit punga pentru că am ales să îl luăm la pachet, iar punga a costat 50 de bani. Spartan, se presupune că trebuia să cărăm Gyros-ul în brațe? O.o Totuși, nu sunteți atât de agresivi precum cei de la restaurant Marco Pollo. Overall, merită să încerci Gyros-ul by Spartan în locul shaormeriilor din oraș.

Calculator nutrițional:
Calorii: 593
Grăsime: 12.21 g / 19% (Wow!!!?? Cam mult, Spartan!)
Carbohidrați: 74.02 g / 51%
Proteine: 44.15 g / 30%
Sodiu: 874 mg
Colesterlor: 82 mg

NOTA: 7.4/10. Cu siguranță îl recomandăm, dar la 11 lei poți opta pentru KFC Smart Menu. Mai multă mâncare + suc la același preț. Dacă chiar dorești să alegi Gyros, atunci ți-l recomandăm cu plăcere, dar dacă ai 11 lei în buzunar și le vrei pe toate, atunci alegi KFC Smart Menu.

Nu ne crede pe cuvânt, încearcă și tu Gyros Pyta by Spartan și lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos. Vouă cum vi se pare noul Gyros Pyta by Spartan? :D

Mulțumim, Alexandru Ionuț Biza pentru recomandare!

Gyros Pui by Spartan Drobeta Turnu Severin


Gyros Pui by Spartan Drobeta Turnu SeverinGyros Pui by Spartan Drobeta Turnu Severin

2 comentarii:

  1. Unde ați găsit valorile nutritionale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.fatsecret.com/calories-nutrition/generic/gyro-sandwich-(pita-bread-beef-lamb-onion-condiments)-with-tomato-and-spread

      Ștergere