Wrap Pui - Queens Caffe

Wrap Pui Queens Caffe Drobeta Turnu Severin


Wrap Pui by Queens Caffe

Foarte multe persoane ne-au recomandat Queens Caffe, așa că aseară am avut ocazia de a-l vizita. Și n-a fost chiar așa rău. Chiar deloc. Am ales Wrap Pui. Costă 11 lei și conține piept de pui alături de un sos alb și salată iceberg.

Începem cu lipia care a fost excelentă. Are o textură organică și este foarte crocantă. Facem un joc de imaginație. O lipie tare, crocantă, combinată cu un piept de pui suculent, un sos alb foarte gustos (și chiar vrem să știm ce este) și o salată iceberg "crocantă". Ce poate merge rău? Gustul merită. Salutăm pe această cale bucătăria și conducerea Queens Caffe. 11 lei...meh, merge, ținând cont că lipia nu este luată la 5 lei 20 de bucăți, pieptul de pui este gătit, iar gramajul chiar a fost ok. Eu cel puțin nu am mai mâncat toată seara. Pieptul de pui a fost foarte suculent și chiar au fost foarte multe bucățele de piept de pui. Bravo Queens! ;)

Nota: 8/10, Da, o recomandăm. Gustul este foarte bun, iar calitatea își merită prețul. Nu ne crede pe cuvânt, încearcă și tu Wrap Pui by Queens Caffe și lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos cu părerea ta. :D

Wrap Pui Queens Caffe Drobeta Turnu Severin

Wrap Pui Queens Caffe Drobeta Turnu Severin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu