Burger Kripton și Aripioare Crocante - Kripton CLUB




Food Review: Burger Kripton și Aripioare Crocante - Kripton CLUB
Am avut plăcerea de a testa două preparate din meniul restaurantului Kripton. Vom începe cu Burger Kripton. Costă 18,8 lei meniul și conține: chiflă burger (o combinație de vită și porc), brânză cheddar, bacon, inele de ceapă pane, salata, roșii, sos de brânză, chiflă și vine la meniu cu o porție consistentă de cartofi prăjiți.
Este singurul burger din oraș (cel puțin până în momentul acesta) care conține inele de ceapă pane. Nu-i deloc o idee rea. În bucătăria americană, inele de ceapă sunt deseori integrate în hamburgeri (vezi Western Bacon Burger). Chifteaua de hamburger a fost făcută pe grill, iar acest lucru s-a simțit enorm. O aromă foarte plăcută, o combinație foarte bună și un gust foarte bun. Chifla a fost un pic pusă la toast, crocantă în exterior cu câteva semințe de susan. Am fi preferat roșiile să fie felii. Imediat după ce vei simți aroma chiftelei, brânza cheddar intervine cu un plus de aromă. Inele de ceapă pane sunt întotdeauna binevenite, iar salata rucola, baconul și cu sosul de brânză au adăugat un mic "kick" de arome. Cartofii prăjiți au fost foarte buni, sărați fix atât cât trebuie și ne-a plăcut foarte mult recipientul în care sunt puși. Numai la bunici găseam astfel de recipiente. Bravo, Kripton! Clar recomandăm Hamburgerul Kripton. ‪#‎FoodPorn‬. Cartofii prăjiți sunt mai lați și mai lungi ca în alte restaurante. Gen dipping fries. Ne-a plăcut calitatea, iar prețul este foarte echilibrat. Ce nu ne-a plăcut a fost sosul dipping pentru cartofi prăjiți. Este pe bază de muștar cu condimente...mă rog. Nu a avut gust.
Aripioarele crocante (7 la număr) costă 17,8 lei și conțin: aripioare de pui, pesmet și vine alături de un sos dipping, cartofi prăjiți și foccacia.
Foccacia a fost GE-NI-A-LĂ, deși la prima vedere nu ne-a prea atras. Aripioarele au fost foarte crocante. Pur și simplu se sfărâma în mână bucățele de pui, iar gustul a fost unul foarte bun. Nu au fost picante, iar sosul dipping de usturoi a fost asemănător cu cel de la KFC. Unul foarte bun. Desigur, am primit aceeiași cartofi prăjiți de calitate, în același recipient foarte interesant. Da. Recomandăm aripioarele crocante. Foarte bune. Probabil o să doriți o comparație între cele de la Kripton și cele de la KFC. Uriașă diferență. În sens pozitiv. Noi preferăm Kripton.
Nota Meniul Burger Kripton: 9.5/10. Foarte bun. Nu mai are rost să explicăm de ce. Singurul lucru care nu ne-a plăcut a fost sosul dipping pentru cartofi.
Nota Aripioare crocante: 9/10. Foarte bune. Extrem de crocante și suculente. emoticon grin
Ne-a plăcut enorm și branding-ul. Până și tacâmul a venit într-un ambalaj promoțional Kripton. Bravo! emoticon grin
Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu meniul Burger Kripton și/sau Aripioarele Crocante by Kripton CLUB și spune-ne și nouă părerea ta în secțiunea de mai jos.













0 comentarii:

Trimiteți un comentariu