Costițe de porc cu cartofi aurii - Wiener Haus




Food Review: Costițe de porc cu cartofi aurii - Wiener Haus
Am avut plăcerea să vizităm, în opinia noastră, poate cel mai luxos restaurant din Drobeta Turnu Severin. O locație superbă, cu multe elemente retro, iar când intrați în restaurant, vă puteți aduce aminte de restaurantele de lux ai anilor '40 - '70. Am comandat costițe de porc cu cartofi aurii care vin la meniu și cu o porție de murături + cartofi aurii.
Costițele de porc au fost dulci, perfect făcute, suculente și fragede. Costițele sunt un pic dulci, cel mai probabil de la miere. Costițele au fost foarte bune. Nu la fel putem spune despre cartofii aurii. Sunt identici cu cartofii wedges pe care-i putem găsi la pungă în Liddle pentru ~7 lei. Murăturile au fost foarte bune, iar în combinație cu o porție sănătoasă de costițe de porc dulce și fragede, totul devine ‪#‎foodporn‬. Păcat de acei cartofi aurii. Ne-am fi așteptat la mai mult. Porția a costat ~40 lei. Un alt minus ar fi timpul de așteptare. Pentru a servi masa am așteptat 44 de minute. Cei drept a meritat în proporție de 80%.
Nota: 8/10. Locația este superbă, costițele și murăturile au fost foarte bune, iar minusul vine din partea cartofilor wedges/aurii. Deși a durat un pic până să servin masa, am avut ce admira. Am decis să nu atașăm poze din interior. Vă lăsăm pe voi să vizitați locația! 





emoticon grin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu