Pizza Craft și Pizza Supreme - Craft Pizza



Am revizitat Craft Pizza și de când am lansat proiectul am primit zeci de mesaje de la voi în legătură cu Pizza Craft. Așa că vom începe cu Pizza Craft (Pizza Casei). Costă 17 lei a mare (650 grame), 12 lei cea mică (450 grame) și conține: șuncă, bacon, ciuperci, mozzarela și ardei gras.
Vei simți foarte puține arome, iar datorită blatului consistent, te vei sătura și foarte repede. La bază blatul a fost crud, iar aroma principală este dată de către șuncă și ciuperci. Mozzarela nu prea o poți simți, deși este din plin. Nu prea a fost un preparat uimitor. Nu ne-a impresionat cu nimic. Blat semi-crud pufos cu o crustă foarte crocantă, alături de șuncă, câteva bucățele de bacon, mozzarela ... meh, măsline și ciuperci. În alte cuvinte, nu prea a fost WOW. Baconul și mozzarela parcă nici nu erau.
Pizza Supreme costă 17 lei a mare (620 grame) și 12 lei cea mică (450 grame) și conține: pepperoni, cârnăciori, ciuperci, ardei gras, măsline, sos pizza și mozzarela.
Același blat semi-crud pufos cu o crustă foarte crocantă, însă de data aceasta aromele sunt total diferite. Cârnăciorii și cu salamul pepperoni vor acoperi orice altă aromă. Ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Supreme este cu mult peste pizza casei. Cârnăciorii și salamul pepperoni chiar au fost gustoși, iar în combinație cu ciuperci proaspete, ardei gras și măsline...nu prea poți da greși. Sau poți? emoticon smile
O problemă a fost bonul fiscal pe care nu l-am primit după ce ma lăsat banii, iar când l-am cerut a durat cam mult până ca barmanii să bată produsele. emoticon smile
Nota Pizza Craft: 5/10. Singurul lucru care scoate în evidență pizza Craft a fost prețul, unul foarte avantajos, dar calitatea cam scârțâie. Prețul da, îl recomandă. Și vă recomandăm să alegeți pizza mică, nu cea mare. Este la fel de sățioasă datorită blatului, dar calitatea...meh.
Nota Pizza Supreme: 5.5/10. Este mai gustoasă, însă având același blat semi-crud și mozzarela care nu se prea simte, nu prea putem să-i acordăm o notă mare. Mare păcat. Recomandăm mai mult pizza Supreme decât pizza Craft. Ne-am așteptat la mai mult din partea celor de la Pizza Craft. Totuși, clar ne vom întoarce. Am observat și lucruri interesante prin meniu.
Asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu pizza Craft și/sau pizza Supreme by Craft Pizza și spune-ne și nouă părerea ta în secțiunea de mai jos.










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu