Crispy Sandwich + Cartofi Prăjiți - KFC




KFC a venit în sfârșit cu oferte bune. Chiar neașteptat de bune. Sandwich-ul Cripsy strips (+ o porție mică de cartofi prăjiți) costă 4,5 lei și conține: o bucată de crispy strips, salată iceberb și maioneză.
Chifla moale, un pic de susan deasupra și ținută un pic la toast. Deja am început cu dreptul. Bucățica de crispy strips a fost perfectă. Piept de pui crocant la exterior și suculent la interior. Un pic picant. Nu exagerat. Salata iceberg din plin care adaugă un plus de "crunchy". Merge perfect salata iceberg alături de un crispy strips crocant și suculent și un pic de maioneză. KFC, nu știu cine a venit venit cu ideea aceasta, însă chiar trebuie promovat. Tot pentru 4,5 lei poți alege alte două combinații: sandwich Booster + cartofi prăjiți sau 3 hot wings + cartofi prăjiți. Da, ne place.
KFC, așteptăm să lucrați și la site ca să putem afla și noi informațiile nutriționale. emoticon grin
Nota: 8.5/10. Bravo, KFC. Pe noi ne-ai atras. Preț bun, gramaj bun, sandwich-ul a fost bun, iar cartofii prăjiți poate deja îi știți. Crocanți și doar un pic sărați. emoticon wink Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu sandwich-ul Crispy și spune-ne și nouă părerea ta în secțiunea de mai jos.









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu