Pizza Quattro Stagioni și Salata Gorgonzola - Queen's Bar




Pizza Quattro Stagioni:
Pizza costă 17 lei și conține: sos de roșii, mozzarela, șuncă, ciuperci, măsline, salam, iar gramajul este de 385 g.
Pizza este pe blat subțire, un blat crocant și foarte bine făcut. Este fix rețeta originală. Șuncă de calitate, iar salamul dulce este foarte aromat. Măsline și ciuperci din belșug, iar mozzarela a fost de calitate. Ne-a plăcut. Simplu, gustos, iar prețul a fost unul decent. Poți alege sos picant sau sos dulce. Noi am ales sos dulce și chiar ne-a plăcut faptul că a fost gătit. Nu este acel gen de sos făcut din suc de roșii la mixer cu mirodenii. Overall, pizza a fost ok.
Salata Gorgonzola:
Salata Gorgonzola costă 18 lei și conține: salată iceberg, rucola, gorgonzola, roșii cherry, nuci și un dressing dulce realizat din muștar și miere, iar gramajul este de 400 g.
În primul rând, toată combinația este una foarte echilibrată. Toate aromele se completează între ele. Nucile cu gorgonzola și cu dressingul crează o aromă foarte plăcută. Dressingul este dulce și este realizat din miere și muștar. O combinație excelentă. Brânza gorgonzola este de calitate și am apreciat acest lucru.
În al doilea rând, salata iceberg cu rucola (o combinație crocantă), alături de consistența moale a gorgonzolei, împreună cu nucile care-s tari, toate completate cu un dressing dulce și cu roșii cherry zemoase. ‪#‎FoodPorn‬. Pur și simplu, #FoodPorn. Felicitări, Queen's!
Pizza Quattro Stagioni nu ne-a impresionat, dar salata a fost excelentă. Raport calitate-preț echilibrat.
Nota Pizza Quattro Stagioni: 8/10
Nota Salata Gorgonzola: 9.5/10
Felicitări, Queen's!







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu