Shaorma - Shaorma House




Food Review: Shaorma - Shaorma House
Astăzi am revizitat Shaorma House și am testat shaorma. Vine în două variante, mică sau mare. Cea mică costă 10 lei ( cea mare 12 lei) și conține: cartofi prăjiți, piept de pui, sos tzatziky, sos de usturoi, maioneză, castraveți murați, ceapă roșie, varză și sos picant.
Shaorma am primit-o sub formă de con într-un ambalaj tare nepotrivit pentru shaorma. Foarte greu să poți rupe folia, fiind dublu stratificat. Cartofii prăjiți nu au fost proaspeți, în schimb au fost uleioși și reci. Sosurile au fost bune, iar pieptul de pui a fost crocant în exterior, moale și suculent în interior. În alte cuvinte, pieptul de pui a fost bun. Bucățele multe și mari de piept de pui rotisat, ceea ce ne bucură, iar pe această cale transmitem felicitări echipei Shaorma House. Castraveții murați adaugă un pic de zest și un plus de "crunchy", mai ales alături de celebra varză pe care o primim în canități foarte mari în orice preparat realizat de Shaorma House. Lipiile nu-s de calitate superioară. Le putem găsi în orice supermarket la 10 lei / 10 bucăți, însă sunt cele mai folosite de restaurantele de tip Fast Food.
Nota: 7/10. A fost ok, însă am fi preferat cartofi prăjiți proaspeți și o lipie un pic mai superioară. Cartofii au tras în jos foarte mult preparatul. Sosurile au fost bune, iar pieptul de pui a fost făcut perfect. Da, îl recomandăm. Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu Shaorma by Shaorma House și spune-ne și nouă părearea ta în secțiunea de mai jos.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu