Panna Cotta by Purple Bar




Am primit foarte multe mesaje de la voi legate și de deserturi, așa că o să testăm periodic și această secțiune din meniurile restaurantelor din Severin.
Astăzi am testat un desert italienesc. Se numește Panna Cotta și conține: fructe de pădure, gelatină, lapte și smântână dulce. Gramajul este de 200 g, iar prețul unei porții este 8 lei. Desertul este dublu stratificat. În partea jos avem crema de lapte și smântână dulce, iar în partea de sus avem mixul de fucte de pădure. Nouă ne plac fructele de pădure, în special afinele și coacăzele, iar acest desert le cam are pe toate. Crema de lapte este gelatinoasă și dulce, iar în combinație cu fructele de pădure…deliciu.
Este un fel de budincă cremoasă, în care aroma predominantă este dată de fuctele de pădure un pic acrișoare și de laptele și smântâna dulce din “budincă”. Este un desert foarte bun. Nouă ne-a plăcut. Probabil un strop de alcool (rom natural) ar fi dus totul la un alt nivel. Nouă ne-a plăcut, gramajul a fost bun, iar prețul clar îl recomandă
.
Un desert ușor, plăcut și aromat. Așteptăm și o versiune pentru "alcoliști", Purple Bar! :))
NOTA: 8.5/10. Clar îl recomandăm. Probabil un pic de rom natural ar fi aromat cu mult mai mult desertul, dar chiar și așa, nouă ne-a plăcut. Fructele de pădure acrișoare, în combinație cu o budincă cremoasă și dulce....cum să nu-ți placă? Nu?Totuși, asta este doar părerea noastră. Încearcă și tu desertul Panna Cotta by Purple Bar și spune-ne și nouă părerea ta în secțiunea de mai jos.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu